پروژه شاندیز

در طراحی امروزی آشپزخانه های باز به دلیل حفظ ارتباط چشمی و فیزیکی با فضای نشیمن و به طور کلی فضاهایی از خانه که به عنوان مرکز تجمع افراد عمل می کنند طرفداران زیادی دارند . این آشپزخانه ها می توانند با چزیره یا بدون آن طراحی و ساخته شوند و به اندازه ای که طراح یا افراد خانواده تمایل دارند به فضای مجاور خود در طراحی داخلی که می تواند نشیمن ، پذیرایی یا فضای نهارخوری باشد باز باشند .

در این طراحی داخلی با آشپزخانه باز سبک و سیاق طراحی آشپزخانه و فضای نشیمن متاثر از یک دیگر است . همین امر باعث شده است یکپارچگی طرح دکوراسیون داخلی حفظ شود .  یکی از راهکار های طراح برای ایجاد این هماهنگی انتخاب متریال یکدست برای کف و دیوار است که به درستی و هوشمندانه انتخاب شده است .

 آشپزخانه به سبک نئوکلاسیک طراحی شده است و با درب قاب دار کابینت ، تاج ابزار خورده ،طرح خاص هود و دستگیره های طرح دار فلزی متمایز می شود.استفاده از رنگ گرم برای چوب کابینت در تضاد با رنگ روشن کف روح افزاست. این رنگ همچنین به صورت مکمل با رنگ سبز دیوار ایفای نقش می کند و جلوه چشم نوازی در طرح دکوراسیون داخلی می آفریند.

توجه در انتخاب تک تک عناصر تشکیل دهنده یک آشپزخانه نظیر سینک ، اجاق گاز ، کاشی های دیواره بین کابینت و نحوه چیدمان انواع درب و کشوی کابینت در نهایت طرحی بی عیب و نقص را رقم خواهد زد که از همه نظر در ترکیب بندی بصری چشم نواز به نظر می رسد .

عملکرد و کارایی در یک آشپزخانه به عنوان فلب تپنده در دکوراسیون داخلی از اهمیت زیادی برخوردار است .به همین علت است که طراحان با تجربه در طراحی آشپزخانه نسبت به محل جانمایی عناصر اصلی و همچنین ساماندهی وسایل در جبهه های داخلی حساس هستند . استفاده به جا و مناسب از اکسسوری ها در یک آشپزخانه می تواند نقش موثری در راحتی و سرعت دسترسی به وسایل مورد نیاز در حین کار داشته باشد .اکسسوری هایی نظیر تخته کار توکار و کشو هایی که به راحتی باز و بسته می شوند در این آشپزخانه به چشم می خورند.